Mister Grip neemt afscheid


Op 13 december 2018 heeft Grip op de Knip afscheid genomen van Gert Verhoeff, coördinator van het eerste uur. Katwijk was in 2011 een van de 25 pilotgemeenten waar het project Schuldhulpmaatje van start ging en waar Gert Verhoeff zich direct als coördinator meldde. Een gedreven mens die resultaten wilde bereiken en geen genoegen nam met politiek correcte antwoorden. Hij wilde resultaten boeken. Zo kwalificeerde Aad van der Hout, voorzitter van Grip hem. Verhoeff zette zich met veel enthousiasme en gedrevenheid in om een goede organisatie en structuur op te zetten en is daar op een voortreffelijke wijze in geslaagd. Na zeven intensieve jaren met talloze intakegesprekken, overleggen en vergaderingen zette Gert daar eind 2018 een punt achter. De opvolging is inmiddels ook rond. De tweede coördinator Alex Ramakers heeft samen met Anneke van der Sluis en Dick Jan Broer het stokje overgenomen. Bijgaand een kleine foto-impressie van het afscheid.

Grip dankt Gert voor zijn jarenlange inzet!

Gert Verhoeff ontvangt zijn afscheidscadeau van de voorzitter van Grip

Gert Verhoeff houdt zijn afscheidsspeech