Jaarverslag 2016: 50 procent meer hulpvraag


Download: Jaarverslag 2016 (232 downloads)


Alweer voor het vijfde jaar op rij presenteert Grip op de Knip Katwijk haar jaarverslag. In het verslag over 2016 wordt de spectaculaire stijging van 50% van de hulpvraag vermeld. We hielpen dus meer mensen, maar we waarschuwen tegelijk. We bereiken namelijk maar een klein deel. Ongeveer 2900 huishoudens in Katwijk ‘moeten’ kampen met serieuze financiële problemen. De meesten laten niet van zich horen. Schaamte? Het denken het toch nog wel te kunnen redden? Wij zijn een stichting en willen graag mensen met schulden helpen. Niet met het geven van geld, maar door naast een hulpvrager te gaan zitten en oplossingen te zoeken. Hoe we dat organiseerden in 2016 kunt u in woord en cijfers lezen in ons jaarverslag. In 2017 gaan we natuurlijk gewoon op de vertrouwde voet verder.